fre 13 nov. | NÅJDEN

BABYTEETH a

Inga biljetter till försäljning
BABYTEETH a

Tid & Plats

13 nov. 2020 18:00
NÅJDEN

Om filmen

När den cancersjuka unga Milla bokstavligen ramlar in i langaren och småtjuven Moses på en tunnelbaneperrong förändras hennes liv. Hon vet att hon lever på lånad tid så hon vill fylla den tiden med allt som gör livet värt att leva, inte alls vad hennes kärleksfulla men överbeskyddande föräldrar vill att hon ska göra. Moses är varje tonårsförälders mardröm. Han stjäl, han ljuger och tar droger, men han väcker samtidigt liv i Milla och är genuint intresserad av hennes person, bortom cancern.

Millas och Moses kärlekshistoria skakar om hela tillvaron för Millas familj. Där de tidigare varit prudentliga och kanske en gnutta tillknäppta, hittar de nu lust och frihet i det kaos som livet faktiskt är. Filmen visar upp och fylls av glädjen av att inte vara död ännu och av förståelsen för hur långt vi är villiga att gå för kärlekens skull.

Originaltitel: Babyteeth

Filmnummer: 5

Genre: Dramakomedi

Land/länder: Australien

År: 2019

Regi: Shannon Murphy

Manus: Rita Kalnejais

Medverkande: Ben Mendelsohn, Essie Davies, Toby Wallace, Eliza Scanlen

Tal: Engelskt

Textning: Svensk

Premiärdatum: 2020-09-18

Åldersgräns: 15 år

Längd: 118 min

Svensk distributör: TriArt

PRISER

Biljettpris: 70 kr

Medlemskort, vuxen: 50 kr Medlemskort, barn och ungdom (under 15 år): 20 kr

Du hämtar och betalar dina biljetter i vår festivalkassa minst 1 timme innan filmen börjar. För  att kunna se festivalfilmer måste du köpa ett medlemskort i filmfestivalföreningen. Medlemskortet köper du samtidigt som du köper biljetter.

Dela med dina vänner