fre 12 nov.

|

Kiruna Folkets Hus

PIG

Fullbokat! Ej uthämtade biljetter släpps i biljettkassan en timme innan filmens start.
Se andra filmer
PIG

Tid & Plats

12 nov. 2021 20:30 CET

Kiruna Folkets Hus, Lars Janssonsgatan 17, 981 31 Kiruna, Sweden

Om filmen

Kärlek till djur kan ta sig många uttryck. Robin Feld lever i ett platoniskt men kärleksfullt förhållande till sin gris. Han som var en av Amerikas främsta kockar har dragit sig tillbaka till skogarna utanför Portland. Där letar han, tillsammans med sin gris, efter tryffel som han säljer vidare till traktens lyxkrogar. Livet går sin gilla gång och han trivs med sin ensamma tillvaro. Allt vänds upp och ner när hans älskade gris försvinner. Någon har stulit henne.

Robin måste bryta sin självvalda isolering och ge sig ut i den restaurangvärld han vänt ryggen. En bransch som efter stängningsdags är långt mörkare och farligare än någon kan tro. En värld där foodisar och restauratörer är villiga att göra vad som helst för ett rejält tryffelsvin. Nicolas Cage gör en storstilad rollprestation av sin medfarne köksmästare. Robin vet att allt som är värt att leva för, också är värt att döda eller dö för.

Se trailer

Originaltitel: Pig

Filmnummer: 98

Genre: Drama

Land/länder: USA

År: 2021

Regi: Michael Sarnoski

Manus: Vanessa Block, Michael Sarnoski

Medverkande: Nicolas Cage,  Adam Arkin,  Alex Wolff

Tal: Engelskt

Textning: Svensk

Premiärdatum:  24 september 2021

Åldersgräns: 15 år

Längd:  92 min

Svensk distributör: NonStop Entertainment

PRISER

Biljettpris: 70 kr

Medlemskort, vuxen: 50 kr Medlemskort, barn och ungdom (under 15 år): 20 kr

Du kan boka biljetter genom att mejla info@arcticlight.org och då hämtar och betalar dina biljetter i vår festivalkassa minst 30 minuter innan filmen börjar. För att kunna se festivalfilmer måste du ha ett medlemskort i filmfestivalföreningen. Medlemskortet köper du samtidigt som du köper biljetter.

Dela med dina vänner