sön 14 nov.

|

Kiruna Folkets Hus

PLEASURE

Fullbokat! Ej uthämtade biljetter släpps i biljettkassan en timme innan filmens start.
Se andra filmer
PLEASURE

Tid & Plats

14 nov. 2021 18:30

Kiruna Folkets Hus, Lars Janssonsgatan 17, 981 31 Kiruna, Sweden

Om filmen

Ungefär 30 procent av allt innehåll på nätet är porr påstås det. Sant eller inte? Intresset finns. Trots detta är det fortfarande sett av många som skamligt att kolla på porr. Det gäller dock inte Linnéa. Nitton år gammal reser hon till USA, fast besluten att bli en porrstjärna. Hon tar sig artistnamnet Bella Cherry och börjar jobba på att göra sig ett namn. Målet är att få ett kontrakt med en av de största producenterna och bli en av hans Golden girls. Men för att komma dit måste man ställa upp på mycket och gå över gränser. För allt är ju en fiktion. Gränsen när pepp och övertalning blir till grooming är hårfin.

Alla är inte offer och utnyttjare. De finns där, men där finns också de som ser det som ett sätt att bli känd och tjäna snabba pengar. Mitt bland alla nakna kroppar, svajande stånd och ejakulationer finns ofta en ömhet mellan skådespelarna och en underlig normalitet. Efter analsex, kanske någon vill ha en kopp kaffe innan nästa arbetspass? Filmen ställer frågor kring patriarkala strukturer och kvinnors makt över sin egen sexualitet, men också om oss som tittar. Efter en särskilt grotesk scen utbrister en av filmarna nästan omedvetet mot kameran: —Vad är det för sjuka människor som köper och ser på den här skiten? Utan dem skulle vi inte behöva filma sådant här.

Se trailer

Originaltitel: Pleasure

Filmnummer: 87

Genre: Drama

Land/länder: Sverige

År: 2021

Regi: Ninja Thyberg

Manus: Ninja Thyberg, Peter Modestij

Medverkande: Sofia Kappel, Revika Anne Reustle, Evelyn Claire

Tal: Svenska, engelskt

Textning: Svensk

Premiärdatum: 27 aug 2021

Åldersgräns: 15 år

Längd: 105 min

Svensk distributör: SF Studios

PRISER

Biljettpris: 70 kr

Medlemskort, vuxen: 50 kr Medlemskort, barn och ungdom (under 15 år): 20 kr

Du kan boka biljetter genom att mejla info@arcticlight.org och då hämtar och betalar dina biljetter i vår festivalkassa minst 30 minuter innan filmen börjar. För att kunna se festivalfilmer måste du ha ett medlemskort i filmfestivalföreningen. Medlemskortet köper du samtidigt som du köper biljetter.

Dela med dina vänner