Sök
  • ALFF

Covid-klok filmfestival

Det säljs endast ett begränsat antal biljetter till varje föreställning, för att det ska vara möjligt att följa regeringens förordning som säger att minst en meters avstånd till andra biobesökare, innan under och efter besöket i salongen. Två besökare som är i sällskap med varandra får sitta närmare än en meter från varandra. Vid biljettköp ser vi gärna att ni köper alla biljetter vid samma tillfälle. Vi visar filmer endast i den stora salongen Nåjdens sal i år, så att ingen risk för trängsel ska uppstå. Vi har i salongen stängt av varannan rad så att ni inte ska hamna olämpligt nära varandra. Alla besökare uppmanas att hålla minst en meters avstånd vid in- och utpassering till salongen, samt vid placering i salongen.


OBS! I år har vi ingen kiosk, så om ni vill ha biogodis får ni ta med det ni behöver hemifrån.


77 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

VI STÄLLER IN :(

I och med att även Region Norrbotten har gått ut med nya rekommendationer har filmfestivalens styrelse beslutat att ställa in årets filmfestival. Vi är förstås jättebesvikna men nu måste vi alla göra

Inställt förköp

I och med de nya rekommendationerna ska vi överlägga om det är möjligt att köra festivalen. Återkommer senare ikväll med mer information.